Browse images and videos on Instagram. Find out Most Popular Hashtags and Users.imgable
  1. Homepage
  2. claymask

#claymask photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #claymask on Instagram

Body Breakfast  ® (@mohes_bodybreakfast) Instagram Profile Photomohes_bodybreakfast

Body Breakfast ®

Browse  image by Body Breakfast  ® (@mohes_bodybreakfast) with caption : "Used regularly ,my antioxidants clay mask will draw out impurities and oils to the surface to be washed away , which wil" - 1962805227679045085
ReportShareDownload01

Used regularly ,my antioxidants clay mask will draw out impurities and oils to the surface to be washed away , which will help reduce the appearance of oily skin & clogged pores . As your skin gets used to the regular special treatment , you may see a more lifted , firm appearance. The consistent exfoliation can also help reduce the look of fine lines & wrinkles , as well as even skin tone . Plus point , gives a smooth and glowing surface 🌷🌹 #claymask

Browse  image by LIA✨ (@liagetsfitter) with caption : "DOING SOME SELF CARE TONIGHT!!! So I have this hair mask in right now and it says it’s leave in and to just blow dry it " - 1962802884572455439
ReportShareDownload110

DOING SOME SELF CARE TONIGHT!!! So I have this hair mask in right now and it says it’s leave in and to just blow dry it but I’m doing no heat to my hair for all of January so I guess I’m just gonna let it dry naturally🤷🏻‍♀️ . . . . . mask

Chantekk dengan Teami ✨💖 (@teami_minn) Instagram Profile Phototeami_minn

Chantekk dengan Teami ✨💖

ReportShareDownload01

FACE SCRUB + FACE OIL . Gabungan 2 ni dah cukup dan bersihkan dan cantikkan kulit. . Face scrub untuk buang sel kulit mati dan tarik segala blackhead and whitehead kat skin. bila kulit dah bersih senang sangat produk nak meresap dalam kulit. . produk apa? face oil la 🤗 minyak yang mira buat dengan gabungan pelbagai minyak. memang tak kan block pori sebab mira tak guna minyak 'berat' macam vco / olive oil tau, semua minyak premium 100% pure and natural yang mudah meresap kat kulit. boleh je nak view post lama share minyak2 yang pakai. . Produk teami semua kita tunjuk nak buat sebab tu ramai percaya kan. not timbang kilo ok! . . TEAMI NATURAL SKINCARE 🌸 Since October 2015. 🌸 Natural skincare homemade yang bebas bahan pengawet dan bahan kimia berbahaya. 🌸 Terdapat pelbagai variasi untuk pelbagai jenis kulit, jom dm me for info 🤗 🌸 Founder background : degree in chemistry major from UM, satu-satunya minor in physics dalam batch, penerima anugerah Dr. Thio Chan Bee. 🌸 Konsep : pure product, tidak menggunakan sebarang campuran bahan pencair / cream based / air / alkohol dalam penghasilan produk. . NORMAL PRICE RANGE 🌼 FACE OIL RM40 🌼 FACE SOAP RM25 🌼 LOOFAH SOAP RM25 🌼 FACE SCRUB RM35 🌼 BODY SCRUB RM35 🌼 BATH SOAK RM35 🌼 CLAY MASK RM35 🌼 LIP SCRUB RM20 🌼 40G FLOWER TEA RM25 🌼 70G FRUIT TEA RM25 . HELLO 2019 SALE! ☑️ First item : Normal price ☑️ Second item : 10% OFF ☑️ 3rd-5th item : 15% OFF *tnc apply . . #ClayMask

Saboneteria (@_saboneteria) Instagram Profile Photo_saboneteria

Saboneteria

Browse  image by Saboneteria (@_saboneteria) with caption : "Máscara facial de argila para peles oleosas, secas ou mistas! ❤️😍 #argilaverde #argilacinza #argilaamarela #mascarafacia" - 1962798943387441464
ReportShareDownload02

Máscara facial de argila para peles oleosas, secas ou mistas! ❤️😍 #claymask